Góly a fóry gólmajstra Golonku

Góly a fóry gólmajstra Golonku

Populárnu reláciu Echorádio vysielal rozhlas raz mesačne v Nedeľnom zábavníku rovných dvadsať rokov. Pripravili sme pre vás zostrih z verejnej nahrávky z roku 1995 s podtitulom „Dozvuky toho, čo sa možno stalo, alebo určite nestalo".

Autorom scenára bol osvedčený tvorca zábavných relácií Vladimír Nosáľ a autormi humoristicko-satirických scénok a monológov Jaroslav Schut a Zdeno Luknár. Pred rozhlasovými mikrofónmi stála nezabudnuteľná moderátorská dvojica Ivan Krajíček a Marta Sládečková. Pod režisérskou taktovkou Igora Hrabinského účinkovali známi a populárni komediálni herci Magda Paveleková, Dušan Tarageľ, Ivan Letko, Ján Mistrík, Ivan Vojtek a ako hosť herec Michal Gučík. O dobrú náladu a príjemnú pohodu sa postarala hudobná skupina Country plus band a o perfektnú nahrávku majster zvuku Ľuboš Klásek. No a všetko to sa to dialo pod osobným dohľadom redaktorky Tamary Chlebovej, ktorá mala Echorádia na starosti.

Skôr narodení milovníci hokeja sa iste ešte pamätajú na historické góly, ktoré v pamätnom roku 1968 na olympiáde v Grenobli a o rok neskôr na Majstrovstvách sveta v Štokholme strelil jeden z našich najslávnejších hokejových reprezentantov Jozef Golonka. Boli to nezabudnuteľné chvíle, keď zo státisícov hrdiel našich športových fanúšikov zaznelo oné túžobne očakávané, čarovné slovíčko „gól". Jozef Golonka bol nielen vynikajúci športovec, je to tiež milý a vtipný človek a výborný rozprávač, o čom sa môžete presvedčiť v zábavnom pásme Emila Benčíka s názvom Góly a fóry gólmajstra Golonku (2002). Partnerom pri mikrofóne mu bol moderátor Marián Grebáč.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame