Milan Markovič: Pod Pyramídou

Milan Markovič: Pod Pyramídou

Pre milovníkov humorného slova a dobrej hudby sme pripravili jednu z najúspešnejších rozhlasových zábavných relácií z Nedeľného zábavníka. Jej autor a moderátor, známy humorista Milan Markovič, ju nazval Pod Pyramídou, s podtitulom „na slovíčko a na muzičku z rozhlasovej domácnosti". Dalo by sa povedať, že to bola prvá rozhlasová talk show na Slovensku a predchodkyňa budúceho politického kabaretu Milana Markoviča. Vysielala sa naživo z rozhlasového štúdia číslo 5, preplneného divákmi na prasknutie. Markovičovi asistoval na klavíri hudobník Peter Breiner, a to nielen hudbou, ale aj vtipnými glosami.

A pozvaní hostia tiež neboli hocakí, ale známe a populárne osobnosti: popredná sólistka opery Slovenského národného divadla Jana Valašková, herec, komik a spisovateľ Július Satinský a najpopulárnejší český spevák, držiteľ mnohých zlatých slávikov Karel Gott. Profesie odlišné, ale spoločný zmysel pre humor a dobrú zábavu. Potešili a rozosmiali divákov v štúdiu i poslucháčov pri prijímačoch svojimi veselými príhodami.

Redakčne pripravila Elena Vacvalová, majstri zvuku Ľuboš Klásek Zdeno Halamík a Ivan Mihál. Hudobná spolupráca Eva Kiapešová a Melánia Puškášová. Réžia Štefan Mandžár.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame