Silvestrovské všeličo 1975

Silvestrovské všeličo 1975

Humoristi Vlado Nosáľ a Zdeno Luknár pre vás namiešali koktail zábavného slova a hudby. A neuveríte, kde to miešali - v betonárskej miešačke. To vraj preto, aby silvestrovská zábava bola na betón. Pomocnými miešačmi boli herci, majstri humoru a satiry: Marián Labuda, Stano Dančiak, Karol Machata a Milan Mlsna alias Strýco Marcin. Udialo sa to v mestečku Horný Kukučkov. Takých „kukučkovov" máme na Slovenskou habadej. Vyznačujú sa tým, že tam akosi nefunguje to, čo by malo, zato vynikajúco rozkvitá to, čo by nemalo. A práve o tom je Silvestrovské všeličo z roku 1975.

Ak máte niekedy chuť do niečoho kopnúť, kopnite si radšej do lopty. To je beztrestné a rovnako sa vám uľaví. Urobil tak aj Stanislav Štepka a jeho „hráči" z Radošinského naivného divadla (Milan Markovič, Miro Siget, Oľga Májovská, Iveta Mifeková) v rozhlasovej zábavnej relácii S mikrofónom do Kopanej (réžia: Viktor Lukáč, 1972).

A aby to bol „humorošport" na profesionálnej úrovni, prizvali si na pomoc skutočných profesionálov - slovenského futbalového reprezentanta Titusa Buberníka, ktorý odohral 23 reprezentačných zápasov, slovenskú hokejovú legendu Jozefa Golonku a vynikajúceho rozhlasového športového redaktora Gaba Zelenaya. Bol by v tom čert, aby takýto vynikajúci tím nevyhral každý zápas. A to aj zápas o Pohár dobrého humoru.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame