Kaleidofón - pásmo humoru a hudby z domova a zo sveta

Kaleidofón - pásmo humoru a hudby z domova a zo sveta

Na Rádiu Pyramída pokračujeme v prehliadke zábavných relácií z nášho bohatého rozhlasového archívu. Tentoraz to bude pásmo humoru a hudby z domova a zo sveta s názvom Kaleidofón (1979). Rozhlas vysielal tento program nepretržite osemnásť rokov v Nedeľnom zábavníku. Autormi humorných a satirických scénok Lietajúce taniere, Na stanici, Minikrimi príbeh a Posledná hodinka sú poprední humoristi, naši i zahraniční: Dušan Brindza, Berco Trnavec, Kalo Uhrík, Arkadij Arkanov, Henryk Bardijewski a Slobodan Stankovič.

Moderátorom je Marián Labuda, ktorý rozpráva vtipné zážitky a príbehy zo svojho života. Zahrá si aj vo viacerých scénkach a skečoch spolu s Ivanom Krivosudským, Antonom Mrvečkom, Eduardom Bindasom, Magdou Pavelekovou a Evou Krížikovou. Nebude chýbať ani zábavný kvíz. A nedávno zosnulý legendárny hudobný redaktor a dídžej Fero Hora vyšperkoval Kaleidofón nezabudnuteľnými hitmi a evergreenmi.

Človek je jediný živý tvor na tejto planéte, ktorý sa vie smiať. Dokonca aj sám zo seba, keď sa pozrie do zrkadla. Smiech je dar, ktorého každý z nás dostal plné vrecia a zadarmo, tak nešetrime. A keďže dobrý humor nestarne, vrátime sa do roku 1975, keď sme vysielali Minipásmo humoru a hudby. Autormi scénok Kombajnista, Susedky a V obchode sú Pavol Zavarský, Dušan Brindza a Alojz Čobej. V réžii Mikuláša Bugára účinkujú: Eduard Bindas, Leopold Haverl, Jaroslav Ďuríček, Anton Mrvečka, Eva Krížiková, Magda Paveleková, Marián Labuda a Emília Haľamová. Redakčne pripravila Eva Brogyányiová.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame