Rádioseansa so Zorou Kolínskou

Rádioseansa so Zorou Kolínskou

Zora Kolínska bola všestranná umelkyňa - herečka obdarená komediálnym talentom, speváčka s príjemným hlasom, pohotová a vtipná moderátorka. Získala si uznanie a obdiv mnohých divadelných a televíznych divákov a rozhlasových poslucháčov. V rozhlase účinkovala v mnohých zábavných reláciách, ale aj v dramatických programoch a rozprávkach.

S Ivanom Krajíčekom vytvorila nezabudnuteľnú hereckú a spevácku dvojicu. Účinkovali spolu v mnohých humoristických programoch a kabaretoch, ale aj v divadelných komédiách a spevohrách. Nahrali viacero piesní, ktoré sa stali hitmi. Zoru Kolínsku si pripomenieme v programe Rádioseansa, ktorý v roku 2011 pripravili autor Marián Grebáč, redaktorka Tamara Chlebová a moderoval Štefan Skrúcaný.

Smiechom a potleskom odmenilo obecenstvo na verejných nahrávkach zábavných programov v Slovenskom Grobe, vo Veľkom Záluží, v Seredi či v Močenku humoristické scénky, skeče, monológy a pesničky, ktoré vám ponúka pásmo Humor plus hudba (1997).

Predstavia sa autori Ján Grexa, Jaroslav Schut a Zdeno Luknár a herci Dušan Tarageľ, Ivan Letko, Magda Paveleková, Marta Sládečková, Ivan Vojtek a Ján Mistrík. O hudobnú produkciu sa postarajú Dušan Grúň, Robo Kazík, Lýdia Volejníčková a skupina Lojzo. Moderujú Kamila Magálová a Peter Marcin.

Často hovoríme, že potraviny sú dnes drahé. Skúste to inak - veď údajne sa priberá aj od smiechu. Bačovské scénky zo zábavnej relácie Echorádio skutočne tvrdo útočia na bránicu. Interpreti Dušan Tarageľ a Ján Kroner zvládli svoju úlohu na jednotku a vidieť, že iba nehrajú, ale sa aj hrajú. To môžete posúdiť, keď si vypočujete scénku Jána Grexu Kto si ako ustelie, tak bude spať.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: Rudolf Bihary, TASR]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame