Echo - Ako sa zhora volá, tak sa zdola ozýva

Echo - Ako sa zhora volá, tak sa zdola ozýva

Verejná nahrávka zábavnej relácie Echo s podnázvom Ako sa zhora volá, tak sa zdola ozýva vznikla v roku 1994. Autorom scenára bol osvedčený tvorca mnohých zábavných relácií Vladimír Nosáľ, humoristicko-satirické scénky napísali Zdeno Luknár, Jaroslav Schut a Ján Grexa. Pred rozhlasovými mikrofónmi stála populárna moderátorská dvojica Ivan Krajíček a Ivan Vojtek.

Pod režisérskou taktovkou Igora Hrabinského účinkovali známi a populárni herci Ľubo Roman, Dušan Tarageľ, Ján Kroner a Marta Sládečková. Speváci Marcela Molnárová a Karol Konárik rozospievali obecenstvo svojimi populárnymi hitmi. So zábavnými zážitkami a humornými príhodami sa podelili aj hostia relácie doktorka Marta Černá a športový komentátor Ján Lacko.

                                              ---------

V relácii S humorom len tak letkom s Ivanom Letkom, ktorá nesie podtitul „S úsmevom od A po Zet", sme sa podľa abecedy dostali k písmenu „ F". To znamená, že budeme zábavne ohýbať slová na „F" ako napríklad „fór". Populárny herec so zmyslom pre humor Ivan Letko odštartuje plejádu humoristických žánrov. Budú to vtipné poviedky, aforizmy, skeče, ba aj humoreska Jaroslava Haška Ja a môj synovec. Pridá tiež veselé príbehy z pera našich i zahraničných autorov i celý rad ďalších zaujímavosti, či dobre mienených rád. Nebudú chýbať ani populárne piesne kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho a prvej dámy jazzu Elly Fitzgeraldovej.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: Pavel Neubauer, TASR]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame