Humorikon - O vás, pre vás a s vami vo fiktívnej rozhlasovej kaviarni

Humorikon - O vás, pre vás a s vami vo fiktívnej rozhlasovej kaviarni

V regáloch nášho archívu máme uložené Nedeľné zábavníky z Redakcie zábavných žánrov Slovenského rozhlasu. Je ich tu neúrekom. Viaceré z nich sme vám už predstavili: Echorádio, Pod Pyramídou, Bumerang, Apropo, Variácie. A ďalšie čakajú, kým ich vytiahneme a zaradíme do vysielania. 

Tentoraz to bude verejná nahrávka zábavnej relácie Humorikon (2016) s podtitulom O vás, pre vás a s vami vo fiktívnej rozhlasovej kaviarni. Moderujú Elena Vacvalová a Oliver Andrásy. Nebudú chýbať ani naši osvedčení humoristi Ján Grexa, Zdeno Luknár a Stano Radič, ktorí vtipne odpovedajú na otázky z publika.

Hosťom je porotca súťaže Miss Bratislavy a západoslovenského kraja, civilným povolaním pedagóg na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského, docent Ján Sand. Okrem iného sa dozviete aj o jednej udalosti spred 200 rokov. Autorom scénky je Ján Snopko a interpretom Marián Labuda. Herečka Diana Mórová vám prezradí niečo, čo neviete o láske.

Hudbu na želanie divákov prítomných na verejnej nahrávke v estrádnom štúdiu slovenského rozhlasu vybrala Anna Ivánková. Majstrami zvuku boli Imrich Adamko, Zdeno Halamík a Andrej Zmeček. Réžiu mal Vladimír Dobrík.

                                                 ---------

V humoristickom bloku na Rádiu Pyramída si ďalej môžete vypočuť reláciu S bubnom na Zajáčka (2001). Emil Benčík hostí v štúdiu dirigenta, skladateľa a aranžéra Pavla Zajáčka, dlhoročného člena rozhlasového Tanečného orchestra a šéfdirigenta orchestra Big Band Rádia Bratislava. V zábavnej relácii Klebetník babky Petržálkovej (1997), ktorej autorom je Vladimír Nosáľ, sa predstaví Ivan Krajíček.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: Štefan Puškáš, TASR]

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame