Rádioseansa s Ivanom Krivosudským

Rádioseansa s Ivanom Krivosudským

Ak sa rozhodnete zúčastniť na Rádioseanse, zažijete veselé vyvolávanie ducha Ivana Krivosudského, vynikajúceho herca, obdarovaného komediálnym talentom. Ľudia odjakživa túžili nadviazať kontakt so svojim priateľom, blízkym alebo známym, ktorý odišiel na druhý svet. Pokúšali sa nadviazať kontakt s jeho duchom, klásť mu otázky a počuť odpovede.

Pri hocikom inom by takýto rozhovor bol vážny, ale nie pri Ivanovi Krivosudskom. On bol veselý človek tu na zemi a zrejme taký je aj tam hore. V pomyselnom rozhovore s moderátorom Štefanom Skrúcaným si pospomínal na roky účinkovania v divadle na Novej scéne. Porozpráva vám veselé historky s vrátnikom divadla ujom Pintérom, aj zaujímavé príhody s kolegami hercami.

Ivan Krivosudský bol tiež výborný spevák. Spieval v operetách i v muzikáloch. Zaskvel sa v mnohých rozhlasových hrách, kabaretných a silvestrovských programoch. Do hereckého neba odišiel 4. decembra 2010. Reláciu Rádioseansa s Ivanom Krivosudským pre vás v roku 2011 pripravili autor Marián Grebáč, redaktorka Tamara Chlebová, majster zvuku Dušan Kozák a hudobná dramaturgička Danuša Reková. V scénkach Vladimíra Nosáľa, Berca Trnavca, Kala Uhríka a Henryka Bardijewskeho účinkovali Mária Hájková, Michal Slivka a Eva Krížiková.

                                                 ---------

V humoristickom bloku na Rádiu Pyramída si ďalej môžete vypočuť dramatizáciu humoristickej poviedky Herberta Georgea Wellsa Pravda o Paycraftovi (2002) a vtipné monológy z pera autora Jána Snopka, ktoré v cykle Linka dôvery (1999) brilantným spôsobom interpretoval Peter Bzdúch.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: RTVS]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame