Horoskop - Čo vás čaká a čo vás neminie

Horoskop - Čo vás čaká a čo vás neminie

Rozhlasový Horoskop pravidelne pripravuje autor Jozef Lujza Valach. Zábavná relácia s podtitulom Čo vás čaká a čo vás neminie sa bude tentoraz niesť v znamení Raka. Verejná nahrávka vznikla v roku 1994 v estrádnom štúdiu Slovenského rozhlasu v réžii Rie Paldiovej a zabávali sa na nej nielen raci, račice a račiatka, ale všetci prítomní a potom aj poslucháči pri rádioprijímačoch.

Reláciu okorenili humorom a satirou príspevky a scénky Zápisky z cesty balónom, Astrológ a hviezdy, Listy od poslucháčov, Inzeráty a recepty Baby Jagy, v ktorých sa predstavili herci Ján Mistrík, Dušan Kaprálik, Peter Marcin a ďalší. O dobrú náladu sa postarali humorne ladené pesničky skladateľa a textára Ruda Geryho.

Činili sa aj moderátori Ivo Hlaváček a Jozef Domonkoš. Ich vtipné príhody z putovania po zemeguli a priľahlom vesmíre, vrátane obratníka Raka, vás určite zaujmú. Hosťkou relácie bola herečka a cestovateľka Zuzka Cigánová, narodená - ako ináč - v znamení Raka. Dozviete sa, čo si myslí o horoskopoch, veštení a osudných náhodách, ale aj o tom, ako dokáže spájať ženský šarm na scéne so žienkou domácou v kuchyni.

                                            ---------

V humoristickom bloku na Rádiu Pyramída si ďalej môžete vypočuť zábavné pásmo Humorista - motorista Milan Mlsna, ktoré v roku 2004 autorsky pripravil Emil Benčík, a krátke vtipné rozprávanie Viktora Kubala, ktoré sme vybrali z relácie Echo.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: pixabay.com]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame