Echorádio s Michalom Dočolomanským (2003)

Echorádio s Michalom Dočolomanským (2003)

Reláciu Echorádio rozhlas vysielal v rámci Nedeľného zábavníka rovných 20 rokov. Zostrih z verejnej nahrávky z roku 2003 má podtitul Dozvuky toho, čo sa možno stalo, alebo určite nestalo. Autormi scenára boli Emil Benčík a Ján Snopko. Moderovali Dušan Tarageľ a Pavol Topoľský.

Hosťom relácie bol nezabudnuteľný Jánošík z muzikálu Na skle maľované a miláčik žien každého veku - Michal Dočolomanský. Pobaví vás zážitkami z divadelných a filmových predstavení. Prezradí, ako majstruje na svojej chalupe na Záhorí a všeličo iné. Pozvanie do Echorádia prijala aj populárna hudobná skupina Funny Fellows s lídrom Romanom Féderom, ktorý porozpráva veselé zážitky z ciest po svete.

Každý z vás určite pozná zaužívanú frázu „zamiesť niečo pod koberec". V prenesenom význame ide o to, že chceme niečo pre nás nepríjemné utajiť, ukryť, ututlať. Koberec vystupuje aj v ďalšej známej fráze: „pozvať si niekoho na koberec". V tomto prípade mu chceme niečo vytknúť, napomenúť ho, pokarhať, alebo aspoň požiadať o vysvetlenie.

V rozhlase v žiadnom prípade nechceme pozvaných hostí trestať, ale len trochu polovážne, humorne a žartovne „vyspovedať". A tak v cykle zábavných relácií Herci na koberci prišli na ten náš pomyselný rozhlasový koberec dobrovoľne a radi už mnohí naši herci. V roku 2003 to boli Emil Horváth a Juraj Slezáček.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: TASR]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame