Echorádio so Stanislavom Hložekom a Matejom Landlom

Echorádio so Stanislavom Hložekom a Matejom Landlom

Števko, zaželajme divákom a poslucháčom príjemnú a veselú nedeľu. "

Naozaj neviem, čo okrem dobrého obeda môže byť na nedeli príjemné a veselé. "

No predsa nedeľný zábavník Echorádio! "

A vieš, že máš pravdu? "

Takto v roku 2010 uviedli moderátori Iveta Malachovská a Štefan Skrúcaný reláciu Echorádio v Kultúrnom dome v Močenku, kde sa konala verejná nahrávka populárneho nedeľného zábavníka. Hosťami boli populárny český spevák Stanislav Hložek a slovenský divadelný a filmový herec Matej Landl. Autormi humoristických a satirických scénok, skečov, paródií a zábavných komentárov boli Stano Gurka, Peter Meluš a Emil Benčík.

Redaktorka Tamara Chlebová a režisérka Ria Paldiová si prizvali na výpomoc ďalších hercov. Zabávať vás bude prvá dáma slovenského humoru Magda Paveleková a s ňou Ivan Letko, ktorý zahrá všetko. Do partie sa pridajú aj humoristi Robo Kajzer a Peter Meluš.

                                        ---------

V humoristickom bloku na Rádiu Pyramída si môžete tiež vypočuť zábavnú reláciu Burza dobrej nálady (1995), ktorú pripravil Vladimír Nosáľ v spolupráci s autormi Jaroslavom Schutom, Jozefom Repkom a Jozefom Lujza Valachom. Účinkujú: Mária Kráľovičová, Zuzana Kronerová, Karol Čálik, Igor Čillík, Erika Bauerová, Ján Mistrík, Ján Valentík, Soňa Ulická.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: Oliver Ondráš, TASR]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame