Echorádio s Vladom Voštinárom

Echorádio s Vladom Voštinárom

Autorom relácie Echorádio (2005) s podtitulom Dozvuky toho, čo sa možno stalo alebo určite nestalo je Vladislav Horváth. Základom zábavnej nádielky budú ako obvykle scénky, monológy, imitácie, paródie, populárne pesničky a samozrejme skvelí hostia.

Rozhovor s členom hudobnej skupiny Senzus Dušanom Hergotom pripravil moderátor Dušan Tarageľ. Okrem iného ho zaujímalo, ako Hergot prišiel k svojmu nezvyklému priezvisku, čo robil 10 rokov v Nórsku a pre aké vekové skupiny najradšej hrajú. Rozprávanie okorenil vtipnými príbehmi z vystúpení Senzusu u nás, aj v zahraničí.

Druhý moderátor Paľo Topoľský sa venoval ďalšiemu hosťovi, televíznemu moderátorovi a zabávačovi Vladovi Voštinárovi z populárnej televíznej relácie Inkognito. Dozviete sa, ako sa dostal k moderovaniu v rádiu i v televízii a čo všetko zažil pred rozhlasovým mikrofónom a televíznou kamerou.

K dobrej nálade prispejú aj Ivan Letko a Peter Bzdúch v satirickej scénke Emila Benčíka a Vladimíra Nosáľa Erotický salón. Dvojica humoristov Robo Kajzer a Peter Meluš vystúpia s Príhovorom ruského podnikateľa a Rozprávkou o starobe. Verejnú nahrávku Echorádia v Bučanoch pripravili redaktorka Tamara Chlebová, režisérka Ria Paldiová a majster zvuku Ľuboš Klásek.

                                             ---------

V humoristickom bloku na Rádiu Pyramída si môžete tiež vypočuť Burzu dobrej nálady (1995), ktorej sortiment vybral Vladimír Nosáľ z vlastnej dielne, ale aj od Jaroslava Schuta, Jozefa Repku a Jozefa Lujza Valacha. V réžii Rie Paldiovej účinkujú Mária Kráľovičová, Karol Čálik, Ján Mistrík, Igor Čillík, Soňa Ulická, Zuzana Kronerová, Ján Valentík.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: Dano Veselský, TASR]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame