Echorádio s Mariánom Labudom

Echorádio s Mariánom Labudom

V zábavnom bloku Rádia Pyramída budú hosťami dvaja Mariánovia. Najskôr sa vám predstaví herec Marián Labuda v zábavníku Echo a potom jeho syn v relácii Sólo pre Mariána Labudu mladšieho (2008). Verejná nahrávka Echorádia z roku 1994 má podnázov „Dozvuky toho, čo sa možno stalo, alebo určite nestalo". Marián Labuda porozpráva vtipné príhody zo zákulisia divadelnej scény, ale aj z bežného života, a zaspieva svoje obľúbené kabaretné pesničky.

O dobrú zábavu sa postarali aj jeho hereckí kolegovia: Magda Paveleková, Dušan Tarageľ, Marta Sládečková a Ján Kroner. Hlavnou témou humoristických a satirických scénok, skečov a dialógov z pera humoristov Jana Grexu, Jaroslava Schuta a Zdena Luknára bolo známe slovenské príslovie „Ako si ustelieš, tak budeš spať."

Autorom scenára bol osvedčený tvorca zábavných relácií Vladimír Nosáľ. Moderovali dvaja Ivanovia, z ktorých jeden je starší a druhý širší: Ivan Krajíček a Ivan Vojtek. Zahrala hudobná skupina Louiziana z Prievidze a zaspieval Karol Konárik, ktorý sa s Magdou Pavelekovou predstavil aj v paródii na Shakespearovu slávnu balkónovú scénu z Romea a Júlie.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: Zuzana Čižmáriková, TASR]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame