Pánska jazda - Silvester 1990

Pánska jazda - Silvester 1990

Silvestrovské programy sa v Slovenskom rozhlase vždy tešili veľkej obľube poslucháčov. Nebolo tomu inak ani v roku 1990, keď sa na silvestrovskú Pánsku jazdu vydali do Bratislavy hostia z Českej republiky Radoslav Brzobohatý, Zdeněk Podskalský a piati členovia Džezfonického orchestra z Prahy. A pridal sa k nim aj emigrant Juraj Kukura, ktorý sa po Nežnej revolúcii vrátil z Nemecka na Slovensko.

Moderátor Milan Markovič sa s hosťami porozprával na tému - pánske jazdy. To znamená, že muži občas idú, sami bez žien, flámovať. Režisér a herec Zdeněk Podskalský prezradil, že pánske jazdy pokladá za jednu zo športových disciplín. Pánske jazdy obľubuje aj Radek Brzobohatý, lebo sa na nich vždy stretne so starými priateľmi. Pozvanie do Slovenského rozhlasu si cení aj preto, lebo sa narodil vo Vrútkach, ženatý je so slovenskou herečkou Hanou Gregorovou a teda k Slovensku má blízky vzťah.

Juraj Kukura účinkoval v divadle a hral vo filmoch v zahraničí, kde o krásne ženy nebola núdza, ale pánsku jazdu nikdy neodmietne. Milan Markovič vyspovedal aj divákov na verejnej nahrávke a na vtipné otázky dostal ešte vtipnejšie odpovede. A hoci ide o pánsku jazdu, vypočuť by si ju mali aj všetky ženy, manželky, partnerky, priateľky a milenky, aby sa konečne dozvedeli, čo za ich chrbtom vystrájajú muži.

Je síce pravda, že zvukovú a technickú stránku relácie mali na starosti Ľuboš Klásek, Zdeno Halamík a Ivan Mihál a réžiu Štefan Mandžár, ale na uzde ich držali ženy: redaktorka Elena Vacvalová, produkčná Gabriela Némethová, asistentka réžie Zora Kosírová a hudobná redaktorka Anna Ivánková.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: RTVS]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame