S humorom len tak letkom s Ivanom Letkom

S humorom len tak letkom s Ivanom Letkom

Päť rokov sa poslucháčom Slovenského rozhlasu prihováral v pravidelnom sobotňajšom vysielacom termíne populárny slovenský herec staršej generácie Ivan Letko. Bola to relácia S humorom len tak letkom s Ivanom Letkom. Zábavný program z roku 2015 ponúka zmes krátkych humoristických žánrov, ktoré sa budú striedať s piesňami populárneho rakúskeho speváka Uda Jürgensa a írskej rokovej skupiny U2.

Ivan Letko ako rozprávač dokázal majstrovsky skĺbiť túto žánrovú zmes do jedného celku a predostrieť poslucháčom zábavu z tej úsmevnejšej stránky nášho každodenného života. Žarty, fígle, smiešne historky, ktoré spestrujú stereotypy našich dní, sú popretkávané kuriozitami z domu, práce i ulice.

Hudobnú bodku za reláciou dali autori Ivan Letko, Jozef Billy a Rudolf Křestan. Na relácii ďalej spolupracovali: redaktorka Tamara Chlebová, hudobná dramaturgička Dana Reková, zvukoví majstri Ľuboš Klásek a Dušan Kozák a režisér Igor Hrabinský.

                                              ---------

V humoristickom bloku na Rádiu Pyramída si ďalej môžete vypočuť humoristicko-satirické pásmo Milana Lechana z prostredia divadla Javisko (1996) a reláciu Humor z knižnice (2000) s ukážkami kníh Stephena Leacocka, Francoisa De La Rochefoucaulda, Monty Pythons, Jeana Ferryho, Deti píšu Bohu...

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: foto.osobnosti.cz]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame