A ešte raz Trenažér – nedeľný zábavník s Mirom Žbirkom

A ešte raz Trenažér – nedeľný zábavník s Mirom Žbirkom

Do pestrej ponuky Nedeľných zábavníkov pribudla v 90. rokoch zábavná relácia Trenažér, ktorú úspešne moderovali Pavol Topoľský a Peter Marcin. Vypočuť si môžete výber toho najlepšieho z roku 1998 pod názvom A ešte raz Trenažér.

Pavol Topoľský je všestranný herec, ktorý sa presadil na divadelnej scéne, na televíznej obrazovke, či pred rozhlasovým mikrofónom. Na bratislavskej Novej scéne si zahral v muzikáloch Na skle maľované a West Side Story. Svoj komediálny talent prezentoval v dabingu (ocenenie Zlatá slučka) a v mnohých rozhlasových kabaretných programoch a humoristicko-satirických reláciách.

Herec a režisér Peter Marcin si získal popularitu v zábavných programoch Slovenskej televízie Uragán a Hurikán. V spolupráci s Andy Krausom pokračoval aj v seriáloch Normálna rodinka a Susedia. Moderoval talk-show Chodili sme spolu a v súčasnosti si pozýva zaujímavých hostí do relácie Neskoro večer.

Hosťom v Trenažéri bude spevák Miro Žbirka. Ten bude nielen spievať, ale porozpráva aj veselé príhody zo života. Okrem iného prezradí, čo sa prihodilo jeho kolegovi Jankovi Lehotskému. Vo výbere scénok, skečov a vtipných dialógov sa predstavia Oľga Belešová, Juraj Predmerský, Igor Adamec, Dušan Kaprálik či Boris Filan. Redakčne pripravila Viera Benediková. Zvuková a technická spolupráca Stanislava Ďurišová a Miroslava Nagyová.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: Milan Kapusta, TASR]  

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame