Superhoroskop - hľadá sa trináste znamenie zverokruhu

Superhoroskop - hľadá sa trináste znamenie zverokruhu

Medzi obľúbené Nedeľné zábavníky patril Horoskop. Zo zvukového archívu sme vybrali poslednú časť Superhoroskop (1995) s podnázvom Hľadá sa trináste znamenie zverokruhu. Je to zostrih najúspešnejších humorných príspevkov od prvého horoskopu v znamení Vodnára až po posledný v znamení Ryby. Autormi boli renomovaní humoristi Peter Gregor, Jozef Lujza Valach a Vlado Goffa. Moderovali Jozef Domonkoš a Ivo Hlaváček.

Tešiť sa môžete na zaujímavú kulinársko-kaskadérsku tému Recepty Baby Jagy. A tak sa v rozhlase varilo a pieklo všetko možné i nemožné - od nátierok z ťavieho mlieka, omelety z divých vajec až po slimačie domčeky v huspenine. Základom úspechu každého kabaretu, aj tohto rozhlasového, je pestrosť žánrov a dobrý výber účinkujúcich a hostí, pretože práve oni garantujú kvalitný obsah a formu.

Hosťom Horoskopu v znamení Rýb bol herec Karol Čállik. Pozvanie prijal aj Jozef Adamovič, ktorý sa narodil v znamení Býka, ale v tom čase ho väčšmi zaujímali kozy, ktoré choval na svojej farme. Medzi hosťujúcimi hercami a spevákmi nechýbal ani populárny pesničkár Paľo Hammel, narodený v znamení Strelca, no lepšie by sa k nemu hodilo znamenie Baran, pretože hammel je po nemecky vykastrovaný baran, číže škopec. Nechýba však ani Baran, v znamení ktorého sa narodil herec Ľubo Roman. Ten na verejnej nahrávke v Estrádnom štúdiu rozhlasu zaujal obecenstvo vtipnými príhodami zo Záhoria.

                                             ---------

V humoristickom bloku na Rádiu Pyramída si môžete tiež vypočuť reláciu Sólo pre Oľgu Šalagovú, ktorú v roku 2005 autorsky a režijne pripravil Emil Benčík a moderoval Marián Grebáč.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: Jakub Kotian, TASR]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame