Rádiohumor - Ivan Letko

Rádiohumor - Ivan Letko

Hosťom zábavnej relácie Rádiohumor - Úsmevy z archívu bol v roku 2017 herec Ivan Letko. V rozhlase je obľúbeným interpretom humoristicko-satirických žánrov. Do pamäti divákov a poslucháčov sa zapísal svojim originálnym štýlom herectva a nezameniteľným hlasom. Účinkoval v mnohých divadelných, filmových, televíznych i rozhlasových programoch. Vytvoril množstvo postáv v martinskom Divadle Slovenského národného povstania a na Novej scéne v Bratislave.

Letkov vrodený zmysel pre humor a cit pre mieru mu umožňujú nájsť správny kľúč ku každej komickej postave a spôsobu interpretovania rozhlasových kabaretných programov, poviedok, scénok, monológov, skečov, anekdot či pesničiek. Jeho komediálne nadanie si všimli nielen divadelní a televízni, ale aj rozhlasoví režiséri, a preto často účinkoval v rozhlase. Mal tu aj vlastnú zábavnú reláciu S humorom, len tak letkom s Ivanom Letkom. Bola to pestrá zmes humoristicko-satirických žánrov, ktorú dokázal ako rozprávač majstrovsky skĺbiť do jedného celku a ponúknuť poslucháčom ako kultivovanú zábavu.

Na stretnutie s Ivanom Letkom vás pozývajú: autor Marián Grebáč, moderátor Štefan Skrúcaný a redaktorka Tamara Chlebová. Literárnymi príspevkami prispeli Ján Snopko, Zdeno Luknár, Peter Meluš a Jaroslav Schut. Účinkovali Magda Pavelková, Peter Bzdúch, Emília Tomanová a imitátor Robo Kajzer.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: osobnosti.cz]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame