Apropos s Pavlom Juráňom a Štefanom Skrúcaným (1989)

Apropos s Pavlom Juráňom a Štefanom Skrúcaným (1989)

Za 95 rokov vysielania rozhlasu na Slovensku sa toho nazbieralo toľko, že náš archív praská vo švíkoch. Na všetkých rozhlasových okruhoch si počas roka pripomíname autentické zvukové nahrávky, reportáže z dejinných udalostí, rôzne profily a výpovede známych osobností; mnohé z týchto rozhlasových relácií sú stále živé a aktuálne.

A nezostarla ani humoristicko-satirická relácia Apropos s podnázvom Mesačník postrehov a správ zo sveta a okolia. Zábavník, ktorý moderovali ju Štefan Skrúcaný a Pavol Juráň, mal premiéru 30. apríla 1989.

Samozrejme, ako v každom časopise aj v tomto našom nebude chýbať úvodník a „záverečník", prehľad aktualít, komentáre, čierna kronika, napínavé príbehy, čítanie na pokračovanie a inzeráty. A čo ponúkajú naši redaktori a prispievatelia? Ján Snopko navštívil Mužov pod radnicou. Milan Lechan nám vysvetlí Americké zákony. Stano Radič vykrikuje Ukáž mi výplatnú pásku, poviem ti, kto si. A Bohumil Synek má radu Neboj sa humoru.

V scénkach sa predstavia populárni herci a zabávači Ivan Letko, Stano Dančiak, Ľubo Gregor a Pavol Topoľský. O hudobný program sa postarali hostia z Prahy - úderka Karla Peterku a spol. (Jana Mikešová, Pavel Hrubeš).

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: RTVS]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame