Horoskop s Petrom Debnárom

Horoskop s Petrom Debnárom

Z cyklu zábavných relácií Horoskop sme tentoraz vybrali časť venovanú Váham. Ľudia narodení v tomto znamení majú vďaka bohyni lásky Venuši mimoriadny zmysel pre krásu, duševné pohodu a harmóniu. A nielen to, sú vraj veľmi spoločenskí, radi sa zabávajú, spievajú a tancujú. Majú radi jasné farby, prírodu, spev vtákov, ale neradi sa rozhodujú. Aspoň to tvrdí astrológ Pavol Topoľský.

Nečudujme sa, že váhajú a neberú všetko na ľahkú váhu, veď sa narodili v znamení Váh. A čo keď ochorejú? To sa dozviete v dialógu sestričky a pacienta. Nezabudli sme ani na kulinárske umenie. Baba Jaga prezradí recept, ako pripraviť jedlo z preležanej tarantuly. Veríme, že vás zaujmú aj vtipné inzeráty, rady pre fajnšmekrov či recept na odtučňovane.

Hosťom verejnej nahrávky Horoskopu bol herec a komik, ktorý sa síce nenarodil v znamení Váh, ale svoju váhu rozhodne má - Peter Debnár. Pre jeho mohutnú postavu ho prezývali Maco. Diváci si ho pamätajú z filmov Majster kat, Sladké hry minulého leta, Pacho, hybský zbojník. Jeho charakteristický hlas sa uplatnil aj dabingu a v rozhlase (Išlo vajce na vandrovku, Polepetko, Traja brucháči ).

Reláciu, ktorá sa nahrávala v Estrádnom štúdiu rozhlasu v roku 1994, uvádzajú moderátori Ivo Hlaváček a Jozef Domonkoš. O hudobný sprievod sa postaral klavirista a spevák Rudolf Geri. Autormi dialógov a scénok sú Miroslav Prokop, Vlado Gofa a Jozef Lujza Valach.

Blok humoru pripravuje redaktorka Tamara Chlebová.

[foto: SFÚ]

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame